Español · English · Català

Isabel Bacardit

Pintora

Inici
Inici
Obra recent
Obra recent
Retrospectiva
Retrospectiva
Notes biogràfiques
Biografia
Contacte
Contacte

Inici > Retrospectiva > Bruitismus

 
Bruitismus
 


Bacardit, amb Montse Baqués y Ariel Reinhard, funden el grup Bruitismus amb el que el 1985 i el 1986 realitza diverses performaces.

Les imatges que es mostren en aquesta pàgina corresponen a la performance realitzada el 1986 al el Festival Internacional de Teatre de Tàrrega.


 

1

2

3

4

5

6

7

8

9
 

 

Bacardit i el teatre

La relació de Bacardit amb les arts escèniques s'inicia una anys abans amb la seva participació en activitats d'animació al carrer. Les performances i la col·laboració amb diverses companyies de teatre s'aniran repetint al llarg de la seva vida artística.

El 1991, durant els anys d'estada a Xile, funda la companyia Teatro Sólo para Locos amb l'actor i director Víctor Barrientos Ormazábal i crea, per a la companyia Teatro del Silencio, les marionetes de mida natural de l'obra "Taca taca mon amour" de Mauricio Celedón.

El 1994, de tornada a Barcelona, du a terme una sèrie d'accions poètic-musicals amb Lucho Hermosilla, Steven Forster i Gaspar Lucas amb el poema Altazor de Vicente Huidobro, en protesta per la destrucció de llocs i edificis emblemàtics de Barcelona.

El 1998 treballa amb la companyia holandesa de teatre itinerant "The Azart Ship of Fools". Viatja i actua al vaixell de la companyia i realitza les màscares i part del vestuari de l'obra La Pelegrina a la Fi del Món.

I el 2004 realitza escenografies i decorats per al programa "The Ship of Fools" de la cadena de televisió local d'Àmsterdam.

 

Tots els drets reservats © Isabel Bacardit 2008