Español · English · Català

Isabel Bacardit

Pintora

Inici
Inici
Obra recent
Obra recent
Retrospectiva
Retrospectiva
Notes biogràfiques
Biografia
Contacte
Contacte

Inici > Retrospectiva > Natura viva

 
Natura viva
 


Al 1989, després de la breu estada a Mallorca, Bacardit s'instal·la en una masia en ple camp, a la comarca de La Selva. La seva pintura se suavitza, la paleta es torna lluminosa i transparent i, tot i que segueix utilitzant el pigment, la tècnica s'assembla a l'aquarela.

Al disposar d'un gran espai per treballar, utilitza formats de dimensions grans. En lloc de tela, segueix utilitzant cartró i paper, deixant espais a la pintura per integrar-hi el material.

Algunes d'aquestes obres es mostren en aquesta pàgina agrupades sota el títol de Sèrie 1. A la majoria d'elles s'hi poden distingir els motius basats en la vegetació, les roques i el riu a prop del qual vivia.

Al mateix temps, va seguir treballant amb obres de format petit, algunes de les quals es poden veure en aquesta pàgina sota el nom de Sèrie 2. Tot i que van ser fets durant la mateixa època que la Serie 1, en realitat són una continuitat de la sèrie realitzada el 1988, "El dret a viure en pau", encara que amb motius totalment diferents.


 
Sèrie 1 (gran format)

1

2

3

4

5

6

7

8

9
     
       
Sèrie 2 (petit format)

10

11

12

13

14

15
   

 

 

Tots els drets reservats © Isabel Bacardit 2008