Español · English · Català

Isabel Bacardit

Pintora

Inici
Inici
Obra recent
Obra recent
Retrospectiva
Retrospectiva
Notes biogràfiques
Biografia
Contacte
Contacte

Inici > Retrospectiva > Neixements

 
Neixements
 


En 1994, Bacardit torna a Barcelona després dels cinc anys d'estada a Brasil i Xile. En aquelles moments la seva obra ja està plena de símbols i referències als elements màgics de la natura, fruit del mestizatge entre la seva cultura mediterrània i les cultures indígenes americanes amb les que va conviure.

De 1994 fins 1996 la temàtica de la seva obra se centra en l'origen de la vida. En els seus quadres, la dona serà el centre d'atenció. La dona entensa com la font de vida, representada a través de diverses deeses y dels seus òrgans de reproducció donaran forma a una obra que culmina en aquesta sèrie, neixement, que va ser exposada el 1996, junt amb el col·lectiu Arta de dones artistes, a la sala d'exposicions del centre cultural Can Felipa, de Barcelona.

En aquest moment, Bacardit ha abandonat totalment l'abstracció. La figura i la representació de la natura serà, a partir d'aquest moment, el seu llenguatge, el vehicle que permetrà a Bacardit crear una cosmogonia que obra a obra s'anirà construint fins formar un univers propi.


 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11
 

 

 

Tots els drets reservats © Isabel Bacardit 2008